Kämpa Sverige – I år blir det Guld.

” I samarbete med VM-Fotboll.se

Hej.

Det kan väl inte undgått någon att den stora VM-festen är på gång. Fotbolls VM 2018 går denna gången av stapeln i Ryssland med start den 14 juni. Vi har nog alla som är över femton vårar något minne från Fotbolls VM. Jag minns när jag var tonåring och syster och pappa hejade för fullt på Brasilien med Zico och Eder. Bara för att de tyckte att jag var urdålig på fotboll och inte förstod någonting om varken spel eller regler blev jag motvalskärring och satte mig på tvären och bestämde mig helt planlöst att Holland blev mitt favorit lag. Det var på den tiden Sverige inte deltog i de stora mästerskapen. Jag hejade nog där och då lite på Nederländerna för att de hade snyggast spelare enligt mig. Minns ni Rijkaard, Guillit och von Basten. Det gör jag – Ruud var min stora favorit. Än idag har jag ett gott öga för Nederländerna när det är stora mästerskap.

Kämpa Sverige – I år blir det Guld.

11fotboll1

Tror ni att Sverige har några chanser att ta sig vidare från gruppspelet? Jag hoppas verkligen det så vi i Sverige får samlas ännu en gång i Rålis och ta emot våra fotbollshjältar. Hur hängivna fans är ni? Så att ni redan kan alla länders trupper eller kikar ni mera för att titta på bra fotboll och såklart heja på Sverige. Själv var jag nyss inne på Fotbolls-VM.se för att uppdatera mig om starttid när Sverige spelar sin första match. Det gäller ju att ladda upp och förbereda sig även på bänken eller i soffan.

7 och 17 numren är upptagna med andra namn…

Det känns lite små surt att läsa Sveriges Landslagstrupp inför mästerskapet och se att både nummer 7 och 17 fått andra namn. Så typiskt nu när jag var ute både igår kväll och i förmiddags och tränat mig på att både dribbla och kicka boll. Idag satte jag till och med rekord men det räckte tydligen inte. …..Janne Andersson om du behöver någon extra i laget mot Mexico så är jag ledig den dagen. PS… jag kan ta nummer 77 på tröjan eftersom några andra fått mina nummer.

11fotboll211fotboll3

Så mina vänner vänd dig till VM-Fotboll.se för all information kring mästerskapet!

Heja Heja Sverige!!!

Kram Kram.

 

” I samarbete med VM-Fotboll.se

 

13 thoughts on “Kämpa Sverige – I år blir det Guld.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: