Nakendisco och Fredagsbubbel.

Hej.

Jag har kommit in i min Storytel period igen precis som jag ofta gör på sommaren. Det är så underbart att lyssna på bra böcker i bakgrunden eller när jag slappar på riktigt. Nu har jag fastnat för en fantastisk inspiratör Karin Isberg. Fick tips om hennes av en terapeut som jag varit i kontakt med. Karins bok ”Nakendiscot” tog mig med storm och satte ord på flera av de känslor som är nya för mig. Jag skulle kunna säga rakt av att Karin gav mig insikt och förståelse. Hoppas verkligen att jag kan fortsätta min terapi hos henne.

8b

Fredagsbubbel i fredagspresent.

Det varma underbara sommarvädret är tillbaka igen. Helt underbart tycker jag. Jag har blivit såå tråkig när det kommer till mina fredagspresenter för även denna veckan fick det bli en mini flaska bubbel. De är helt lagom för mig 1,5 glas bubbel räcker mer än väl för att få känna känslan av fredag och lite lyx. Men å andra sidan spelar det ingen roll vad jag ger till mig själv i fredagspresent bara att jag själv blir glad och det är något som jag verkligen vill ha. Idag ville jag ha lite bubbel så enkelt var det med det.

8d8c

Pink flowers Pink nails Pink bubbel.

Pink pink pink kan det bli mera sommar? Well well nu blir det filmkväll med dottern.

8a

8

Puss Puss.

12 thoughts on “Nakendisco och Fredagsbubbel.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: