Wille har blivit med bil.

Halloj.

Vaknade med huvudvärk som hette duga imorse. Som tur var kunde jag somna om efter en huvudvärkstablett. Fortfarande har jag molande värk. Strunt samma bara att försöka göra det bästa av dagen.

Wille har utökat bilparken här hemma.

Det händer mycket kring vår William nu. Både provanställning, Studenten och egen bil. När Wille gör något är det noga genomtänkt i minsta detalj så har det alltid varit. Visst var Wille innne på att köpa bil redan i somras när han tog körkort men han ville vänta. Nu med jobb som väntar var det dags, tror han ville känna att han kunde rodda runt en bil själv och så vidare vilket han kan nu.

Många funderingar på vilken typ av bil och prisklass har det varit. Till slut blev det en Volvo som han köpte av en man i 70 års åldern vilken haft bilen i sina ägo från den var fabriksny.  Klokt val  av honom när han inte tömde hela sparkontot för att köpa första bilen. Självklart fick jag mig en provtur igår. Det går inte komma undan att det är skönast att åka bil i en äldre Volvo man sitter som en kung och skulle kunna sova i de sätena gott en hel natt. Jag är så glad för Wille som är så glad och nöjd.

7b

Puss & Kram

7 thoughts on “Wille har blivit med bil.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: