Nationaldag, namnsdag och en kaffe.

Hej.

Jag är riktigt sliten idag. Studentfirandet tog på kraften men det visste jag väl redan att det skulle göra. Efter en skön sovmorgon åkte jag till Bromma och tog en kaffe med mamma och syster innan mamma skulle flyga ner till Småland igen. Härligt att få en pratstund med mamma för igår blev det inte många ord med mamma.

Nationaldag och namnsdagsfika allt på samma gång.

Vi har hur mycket fika kvar från igår så någon ny jordgubbstårta behövdes inte när det stod en hel tårta orörd kvar i kylskåpet. Plus allt annat som fanns kvar av så nog haft vi haft godsaker att välja på även idag. Har ni firat nationaldagen något extra? Jag har varit dålig på det i år om det inte får räknas att gårdagens flagga, ballonger och jordgubbstårta är kvar.

6c6d

Marcel har även blivit firad på sin namnsdag idag. Gustaf står i almanackan vilket Marcel heter. Imorgon igen firar vi namnsdagar här hemma då det står Robert och Robin i almanackan. Så Grattis igen till Marcel och Grattis till Robert.

dag1

Kramis.

 

 

5 thoughts on “Nationaldag, namnsdag och en kaffe.

Add yours

  1. Vilken smarrig tårta! Firar tyvärr inte nationaldagen i sig, men blev lite godsaker igår trots allt, så kan väl säga att det var mitt firande haha! Vi svenskar firar ju inte på samma sätt som andra länder, speciellt Norge. Vet inte heller vad det beror på.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: