William Har Tagit Studenten.

Hej Hej.

Idag har vi haft en stor dag här hemma. Vår äldsta son världens bästa William har tagit studenten med håll i er för skryt från en tokstolt mamma med skyhöga betyg. Nästan hela tjocka släkten var här och firade Wille. Vi saknade min pappa som var hemma med hunden, min bror som är ny på jobbet och inte fick ledigt samt Sofia´s sambo Anton annars så var vi fulltaliga. Wille är glad och mycket nöjd med dagen. Ända nackdelen om man nu får gnälla var att det var lite små kallt hela dagen. Vi Svenskar är ju vana vid heta sommardagar denna sommaren.

William Har Tagit Studenten.

Nu blir det som ni säkert förstår en bildkavalkad från dagen. Är man hobbyfotograf så är man. Det skulle vara roligt att testa på att vara fotograf åt någon student eller på något bröllop helt utan ersättning bara för att se om jag skulle fixa uppdraget. Håll i er för nu blir det bilder…..

Wille4Wille2Wille3Wille5Wille6Wille8Wille9wille1

Wille11Wille12Wille13Wille15Wille16

Underbara älskade William vad vi alla är stolta över dig. Du är bara bäst. Vår lilla Puffen har blivit stor på riktigt nu. Dags att släppa taget om Wille och låta honom flyga själv. Men bara så ni vet kommer Williams mamma flyga bredvid, stötta och bara finnas där när han behöver mig.

30c

Nu och för alltid – William.

hjärta 2

 

 

 

 

 

7 thoughts on “William Har Tagit Studenten.

Add yours

  1. Åh hurra vad grymt jobbat! Vilken känsla! Han den mörka till höger i solbrillor är det din man, hm har aldrig sett bild på din man, tror inte det i alla fall 😉 Nyfiken jue 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: