Bonusar gillar jag verkligen.

Godmorgon.

Vet inte varför men i hela mig känns det som måndag idag. Med all rätt efter studenten för Wille och nationaldagen igår. Men så är ju inte fallet utan jag får snällt nöja mig med att det är torsdag. Tilda är lämnad i skolan med all packning. Klassen ska nämligen ut och vandra och sova i tält i natt. Hoppas nu att de får roliga dagar och ingen behöver få skavsår eller hemska getingstick och allt som hör där till.

Medlemskap och bonusar.

Ibland och särskilt igår var det extra roligt att vara medlem hos Body Shop. När jag ville vara lite smart eller ful om någon vill tycka så och lät mig själv få poängen från mammas köp. Fick jag veta att jag hade en bonus igen. Gissa om jag blev glad. Självklart valde jag ut ett gäng med olika dofter Body Butter som jag är helt beroende av. Det kan tyckas löjligt men jag kan verkligen inte somna om jag inte krämat in fötterna i body butter. Alla har vi väl våra tokerier eller nojor om så vill säga. Just igår var det extra roligt att vara en flitig kund hos Body Shop.

6ee

Vad har ni för planer idag? Jag tänkte ge mig ut på en promis. Känner att jag behöver få andas frisk luft och rensa skallen så jag kanske kan få plats med något nytt där idag.

29

Puss.

 

 

11 thoughts on “Bonusar gillar jag verkligen.

Add yours

  1. Jag ska iväg o jobba några timmar nu, sen blir det packa information resan imorgon 😁 Ha en fin dag!

  2. Inte alls fult tycker jag, gör ofta så med haha 😉 Bonusar är aldrig fel och definitivt inte i form av sådana fina produkter! Längesen jag handlade från The body shop nu men blev ju helt klart sugen nu. Hoppas du får en fin dag, kram <3

  3. Sådär gör ju de flesta tror jag. Är det något erbjudande som bara är 1gång/person finns det ju de som handlar i andras namn.. föräldrar, barnen, sin partner =) Hehehe! Man får inte vara dum! Åh älskar TBS så är avis på dig! Men har så mycket hemma att jag antagligen kan öppna egen butik snart hahahaha

  4. Härligt med nya krämer! Jag har haft fredagskänsla idag, inte alls lika kul när jag kom på att det var torsdag…. 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: