Sparadiset Södermalm.

Halloj.

Dagen till ära valde jag att utnyttja min ena vinst från eventet i Malmö när jag vann 1 timme egen spa-avdelning med bubbelpool för 2 personer från Sparadiset. De har anläggningar på sex olika platser  från Malmö i söder till Stockholm som har tre anläggningar. Det var lite svårt att välja anläggning men jag valde efter den som jag tyckte såg mysigast ut på bilderna.

IMG_E0598IMG_E0603IMG_E0596

 

Sparadiset Södermalm.

Sparadiset på Söder ligger lite bakom Ringvägen närmare bestämt i Roberts och mina gamla hemtrakter från när vi bodde på Söder. Sparadiset Söder har två Spa-avdelningar Fiji som jag valde och Indonesien. Båda är egna rum med pool, duschar och härliga sittplatser att hänga på. Fiji har bubbelpoolen inbyggd som i en bergsgrotta, med inspiration från paradisön Fiji med massa blommor, bambu och kokosnät. Det finns långa soffor att vila i och tre st duschar, poolen rymmer ca 6-7 personer.

Ett lyxigt fruktfat står uppdukat för er och på plats finns spa-produkter såsom badrock, handduk, schampo, balsam och bodylotion. Det går alldeles utmärkt att ta med egen dricka om man så önskar dricka bubbel till exempel. Min första tanke när vi klev in på Fiji var hit måste man ju bara gå när det vankas möhippa eller en dag att hänga med tjejerna. Super mysigt ställe och en bra start att fira sin 20 åriga bröllopsdag på.

 

IMG_E0604IMG_E0607IMG_E0605IMG_E0612

tack

Till Sparadiset och LM event för den fina vinsten.

Puss & Kram.

 

 

5 thoughts on “Sparadiset Södermalm.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: