Let life surprise you….

Hej Hopp.

Idag är det riktigt hett här i Stockholm med omnejd. Luften står liksom helt stilla. När jag var iväg en sväng på fixa runda höll jag på att smälta bort minst sagt. Egentligen så borde jag ju förstås legat på en brygga och drömt mig bort medan jag lyssnade på vågskvalp. Så var det inte idag. Jag fick helt enkelt nöja mig med svenska jordgubbar, solrosfrön, grekisk yoghurt med lite flytande honung på toppen.

Mums lunch i skuggan.

Ja det är sant att jag gömde mig i skuggan idag. Förlitar mig helt enkelt på att solen kommer finnas även där imorgon.

IMG_0579

18a

Kramis.

15 reaktioner till “Let life surprise you….

Lägg till

  1. Åh, en perfekt sommarlunch 🙂 Det känns helt galet med vädret vi fått i maj..det känns redan som jag fått lika mycket sommar som jag fick totalt hela förra sommaren 😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: