Studentklänningen fixad och klar.

Godmorgon.

Jag vaknade i morse långt innan klockan skulle ringa. Helt galet när jag inte alls behövde vakna långt före tuppen. Hur som helst det är ju fredag idag – hur skönt är inte det egentligen. För mig betyder det idag inga körningar alls med våra idrottande barn. Hur som helst nu kör även jag lite fredag.

Studentklänningen fixad och klar.

Egentligen är det lite galet det här med alla firanden hit och dit och allt som ska fixas eller behövs inför dessa. Tänker då lite extra på den Student som vi har framför oss här hemma. Det är verkligen inte bara sonen som ska ha ny kostym med allt som den utstyrseln behöver för även studentens mamma behöver se lite respektabel ut tycker jag…. Så igår kväll eller natt är mer rättvist sanningen shoppade jag en maxiklänning från Gina Tricot till mig. Håller tummarna för att den passar och blir så bra som jag tänkt mig. Hur som helst så är klänningen superfin att titta på, på bild.

24maj1

5a

Puss & Kram.

11 thoughts on “Studentklänningen fixad och klar.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: