Det är något speciellt att vara…

Hej.

Sommaren 2018 fortsätter att leverera som aldrig förr. Tack måste jag bara säga för även att vi bara är inne i maj så har sommaren 2018 varit så mycket mera än de tidigare närmsta årens.

Det är något speciellt att vara…

Gick ner mot Uttran sjön idag när jag var ute på min PW som inte alls var någon PW för det gick så långsamt. Det är allt något speciellt att sitta alldeles ensam på en brygga. När jag jobbade vid Södertälje hamn tidigare gick jag ofta ut och tog min lunch på en av bryggorna för att få andas en stund. Det var så ljuvligt att sitta och dingla med fötterna över bryggkanten.

24a24b

Upps…

Känslan försvann när det kom två gubbar som skulle sitta på bänken bredvid och snacka högt om hur de skulle rösta i valet i höst. Politik var det sista jag ville höra på även om jag satte tillbaka lurarna i öronen så hördes deras röster. De kan omöjligt sett eller känt den friden som jag gjorde innan de kom.

24d

På tal om lurar…

Visst är det skönt att gå med dem ibland men samtidigt farligt för när jag har mina på hör jag ibland inte bilarna eller om någon går om mig. Vilket gör att jag blir livrädd och nästan kissar på mig. Lite bättre uppsikt av mig får det allt bli.

Ha det gott.

Puss & Kram.

10 thoughts on “Det är något speciellt att vara…

Add yours

  1. Så skönt att vara ute i det härliga vädret! 🙂 Ja verkligen super skönt att vi bara är inne i maj och det har redan varit ett heeeeelt underbart väder.

  2. Vi har båt men har inte sjösatt än. Vi bor vid havet och brukar vara ute med båten flera gånger i veckan om det är en bra sommar. Nu är det kanonväder och båten ligger på land 🙈

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: