Tror visst det kallas för muta.

Halloj.

Ja ni att muta sin barn tillhör inte det bästa men ibland får man helt enkelt muta dem lite. När barnen är små kan det vara så enkelt som en extra frukt, en liten kaka eller en extra saga. Idag med vuxna och stora barn är metoderna annorlunda och oftast mer kostsamma. Om jag till exempel skulle be om någon hjälp när det inte passar vår lilla fröken och jag verkligen vill eller behöver den hjälpen tar jag ibland till mutor. Så blev det idag.

Tror visst det kallas för muta.

Med en ur sur dotter fick jag idag ta till muta för att få lite hjälp. Mutan var den bikini som som önskat sig och jag sagt att jag skulle köpa som på fredag. Nöjd dotter åkte på träning men kom tyvärr hem lika sur. Det måste vara något med tjejer i den åldern 12 år. En stunden världen finaste på alla sätt och vis för att andra stunden vara surare än surast. Så var inte jag på min tid kan jag lova eller inte….såklart.

24tilda23d

Bad day.

Idag har verkligen inte varit en rolig dag alls. Jag har inte alls varit på topp eller haft energi till något alls. Livet sög idag skulle man kunna säga. Måste det vända snart…..

23maj1

Imorgon är en annan dag – Hoppas en bra en.

7

 

 

13 reaktioner till “Tror visst det kallas för muta.

Lägg till

  1. Haha ja de brukar vara så i den åldern, ja var precis lika Dan!
    Mutor brukar gå hem och surheten försvinner när dom fått de dom blivit lovade;)

    Gilla

  2. Man får ta till mutor och det är något visst i den åldern, min mamma säger alltid att jag var världens jobbigaste när jag var 11-12 😉 Hoppas idag är bättre! Kram på dig vännen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: