Full Fart Fredag …

Halloj.

Nu när jag landat hemma i älsklingsfåtöljen känner jag bara mig så trött.  Min fredag har verkligen innehållit allt och lite till. Så jag får helt enkelt börja från början.

Full Fart Fredag …

I morse var det telefonsamtal som skulle ringas och beslut och trix som skulle tas. Därefter blev det en snabbdusch innan jag fick skjuts ner till Pendeltåget. Mot stan för både det ena och andra.

Första stopp – Söder för att hämta ut mitt nya körkort som hamnat hos Postnord på Kocksgatan. Var tionde år ska körkort förnyas. Nog händer det lite på tio hela år. Från super blond till brunett eller koppar färgad.

25bb

Andra stoppet – Lunch på Systrarna Andersson. Jag tycker verkligen om att besöka mina guldkorn lite då och då. Även idag satt jag vid bordet bredvid Peter Siepen och åt lunch och fikade när jag var där. I vintras när jag var på Systrarna en gång i veckan satt vi varje tisdag bredvid varandra fast vid olika bord. Till lunch åt jag en Advocado Swisch som var en advocado röra på en brödbit med sallad och kokt ägg. Super gott. En sak som de är riktigt bra på  – det är att koka gott kaffe.

IMG_E0525IMG_E0526IMG_E0531IMG_E0535

Konsten på väggarna.

Hos Systrarna Andersson hänger oftast en konstutställning. Denna perioden charmades jag mycket av de enkla men tydliga målningarna med kloka ord  inskrivna. Micce Rylanders, konstnärens utställning ”No Limits” finns hos oss mellan 3 maj – 9 juni.

IMG_E0527

Gamla Vårsol var sig likt.

När jag ändå var i krokarna och skulle åt det hållet som Vårsol ligger på passade jag på att gå förbi Vårsol där jag arbetade som barnskötare mellan 1993 – 1997. Jisses vad många roliga minnen jag har från Vårsolstiden. Gården var sig lik. Det hade inte hänt så mycket med gården sedan jag var där sist 1997. Många många roliga minnen från den tiden for runt i skallen.

IMG_E0541IMG_E0544

Nya naglar igen.

Min bästa Malin har ledigt nu och väntar på att hennes och familjens lilla bebis snart ska komma. Super roligt för dem alla såklart. Jag unnar dem all lycka i ärlighetens namn längtar jag tills Malin börjar jobba igen. Har man som jag haft naglar i över 10 år så kan jag en hel del om dem och hantverket. Jag är med andra ord kräsnast var alla känns det som.  hur som helst knall rosa blev de denna gången.

IMG_E0545

Flyttgubbar har Wille och jag varit åt Cicci. Vi åkte över till Cicci för att hjälpa henne att flytta. Hennes och barnens nya lägenhet är superfin och de kommer säkert trivas bra där. Skönt att Cicci äntligen hittat en ny egen lägenhet där hon och barnen kan starta på nytt efter separationen från J.

IMG_E0551

AIK mot Manchester City.

Julis min systerdotters lag har en stor internationell fotbollsturnering i helgen. När Cicci och Jacob gick över på matchen hängde jag och W på. Tilda var med två vänner på Mall och shoppade så vi slog tre flugor i en smäll. Flytta åt Cicci, kika på Julia och hämta hem Tilda. AIK var det starkare laget i första halvlek. Däremot i andra blev AIK- tjejerna på mitten trötta och motståndarna kunde komma igen och till sist vinna med 2-1. Imorgon är en ny dag tjejer då är det er tur igen att vinna.

IMG_E0553IMG_E0552

Väl hemma igen blev det kaffe och smågodis bara för att jag var så värd allt socker just ikväll.

efc1f2f14b572fa1c37b17c92ec2ed33

PUSS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 thoughts on “Full Fart Fredag …

Add yours

  1. Det är roligt att besöka gamla ställen 😊 Men ibland kan det dock vara lite ledsamt då det kan vara mycket förändrat. Roligt att det var sig likt på Vårsol 😊

  2. Mysigt att besöka favoriter i repris och ja det händer ju en hel del. Du skriver ditt namn helt annorlunda också

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: