I min lilla lilla värld av blommor.

Halloj.

I kväll eller natt ska jag då dygna. Jag har nämligen fått äran att åka in till stan i natt och hämta hem Wille och hans vänner som är på Studentskiva. Alltså Studentskiva det var ju bara något år sedan som jag var på min skiva. Jisses vad tiden går fort när man får barn. Alla vänner med små barn njut och ta tillvara på tiden ni har tillsammans hux flux är de på Studentskiva.

I min lilla lilla värld av blommor.

Trots att blommorna redan vissnat och inte alls var så roliga i vaserna inomhus såg de hur fina ut som helst där de låg i min kasta hink som töms flera gånger i veckan på komposten.

21c21d21e

Bilden skrämde mig vid första anblicken.

Jag gick ett varv runt i trädgården nu i kväll. Det blommar för fullt nu lite över allt här hemma. Super härligt förstås. Men när jag kom in och satte mig i soffan för att kika på de bilder som jag tagit blev jag först lite skraj. Jag har ju både läst och sett att ibland visar det sig något annat i bilder som personer tagit. Lite den känslan var det när jag först såg bilden. Så min fråga till er blir förstås, ser ni det jag ser?

21

Trappan har torkat – dags att gå loss som murare igen.

Först tyckte jag att det var en toppen idé av mig att lägga i små grekiska ögon som jag kallar den i trappsteget, ett tag tyckte jag inte alls om det. Nu när stegen torkat och är ljusa och fina ser det lite fint ut. Att vara lite annorlunda har alltid varit min melodi. Grejen är bara den att de inte kommer synas efter andra omgången med betongen. Får kanske lägga in nya för jag vill ha ögon i ett steg.

21b

Sov Gott.

Kramis.

 

10 thoughts on “I min lilla lilla värld av blommor.

Add yours

  1. Vilka underbara bilder! Såå vackra 🙂

    Förresten du skrev nog htttp 2 ggr när du kommenterade hos mig, så kom ej in på din länk .. 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: