Kamillas Kamera växte ur sin kostym.

Godmorgon.

Fredag idag igen, skönt tycker jag för det väntas fredagspresent och fredagsfokus bland annat. Denna veckan har verkligen varit seg för mig. Förra helgen i Malmö tog på en som jag som behöver lite extra för att återhämta sig. Men men nu kör jag på fredag och stundande helg.

Kamillas Kamera växte ur sin kostym.

Det är sant denna veckan har jag snålat med bilder och inlägg för att hålla mig inom ramen tills bloggen blev uppgraderad som idag. Vilket är skönt för nu kan jag köra på som vanligt igen. Eftersom min blogg heter som den gör och bygger på bilder och mina tankar blir det stor och tung vilket hände. Nu är jag och bloggen uppe på Premium nivån hos wordpress som står under min blogg. Med Premium nivån kan jag bygga en unik webbplats med avancerade designverktyg, CSS-redigering, massor av utrymme för ljud- och videoklipp och möjlighet att tjäna pengar på din webbplats med hjälp av annonser.

18b

Firade med en ny spännande kallpressad  juice med päron, mango och mynta. Lite svårt har jag för mynta i juicer. För mig är mynta Mojito och den drinken är även den speciell tycker jag.

18a

braaaa

7 thoughts on “Kamillas Kamera växte ur sin kostym.

Add yours

  1. Kul att det går framåt! Men är det inte billigare ändå med webbhotell? Då får man ju 100% frihet också vad gäller design osv.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: