Fredags – fika, feeling och färg.

Halloj.

Idag pallrade jag mig ner till centrum för att äta lunch med Sanna och ta en fredagsfika. Helt lagom med äventyr för mig idag. Smet in en snabbis på Systemet för att köpa fredagsbubbel i fredagspresent till mig. En favorit i repris kan ju inte bli fel liksom. Sommartid behövs det lite bubbel bara för att liksom.

Fredagsfika.

Till lunch valde jag precis som förra gången advocado sallad med hommus den är en riktig höjdare om ni vill mumsa lunch på Spaaks här i Tumba. En toscamazarin fick lyxa till fikat lite extra. Sanna och jag hade som vanligt mycket att prata om och tiden sprang iväg. Tur hade jag att Wille kunde hämta mig med bil i centrum så vi kunde åka och handla innan helgrusningen kommer till ICA.

18fika218fika3

Fredagsfin.

Dagen till ära – jjag menar det är ju trots allt fredag tog jag på mig minan nya fina örhängen från ByMartinsdotter spm jag vann i lördags på LM event. Örhängena heter HON är kvinnosymboler (venus) i plexi. De är Feminist-smycken att bära med stolthet för jämställdhet, jämlikhet och allas lika värde. Alla människors lika värde kan jag prata mig varm om i timmar om jag bara vill och orkar. Den grundtanken är någon som var den röda tråden i mitt sätt att vara människa och lärare.

18

Fredagsfärg.

Jag börjar bli tveksam till färgen på mitt hår. När jag kom från frisören var jag ljust brunhårig. Det är jag inte alls nu utan gyllene guld. Visst är guld fint men inte i mitt hår. Det kommer helt enkelt att  bli till och färga håret här hemma själv till ljusbrun som jag önskade. Suck säger jag bara!!! Nästa frisörbesök blir hos en ny frisör igen. Bra frisörtips i Stockholms trakten tar jag gärna emot.

18maj118i

Fredagsfeeling ala Tilda.

Tilda sprang ut till trampolinen och körde ett extra träningspass skulle jag kalla det men det hette bara fredagsfeeling enligt henne själv. Det är liksom inte nog med tre timmar gympa varje fredagskväll för henne. Tokloppan!!!

18g18h18f

 

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥ PUSS ♥

 

 

12 thoughts on “Fredags – fika, feeling och färg.

Add yours

  1. Låter som att du har haft en underbar dag! 😀 Avokadosallad är såååå homla gott. Jag tycker färgen är jätte fin men förstår att du blir besviken att du inte fick den färgen du ville ha! Tyvärr har jag ingen bra frisör att tipsa om. Berätta gärna om du hittar någon 🙂 // Petra Elisabeth

  2. Åh är det något mina barn saknar så är det sin studsmatta. Vi får nog se oss om ifall vi hittar en stor här.

    Är det något jag saknar så är drt mazariner. Guuuud så gott!!!

    Kram kram

  3. Vilken underbar fredag du hade 🙂 och fina bilder. Studsmattor är super för att göra av med energi 🙌🏼

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: