Jag vill ha nya Fina träningskläder…

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Björn Borg SE

Hej Hopp.

Kan ni tänka er att det faktiskt är mulet och regn på G här hos mig. Det var länge sedan nu. Trots allt känns det helt okej med tanke på att väderapparna säger att värmen är tillbaka redan i veckan. Så bra med regn för all vår växtlighet. Snart dags för mig att gå ut på min PW igen. Igår blev det vilodag när kroppen sa ifrån att den behövde vila sig.

Jag vill ha nya träningskläder…Fina ska de vara..

Som jag har spejat in hos Björn Borg för att hitta nya fina träningskläder till mig. Idag fann jag ett par helt underbara tränings tights. De ligger nu högt upp på min önskelista kan jag säga. Hittade även en vad jag tror perfekt bikini till Tilda som jag tyckte var så fin. Hoppas  att hon gillar den lika mycket som jag.

bborg

1. Hittar ni – HÄR.

2. Hittar ni – HÄR.

3. Hittar ni – HÄR.

Ha en toppen torsdag.

Kramis.

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Björn Borg SE

 

19 reaktioner till “Jag vill ha nya Fina träningskläder…

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: