Vad fanns i alla goodiebags?

Hej.

Nu har jag gått igenom alla fina goodiebags från Influencer minglet i Malmö på Scandic  Triangeln i helgen. Vi fick med oss riktigt fina saker. Jag är toknöjd och är även mycket glad över mina fina vinster. Tack till Linda & KatjaLM event för en kanon dag!

Vad fanns i alla goodiebags?

lm1

Vinster.

Vi börjar med mina vinster. Jag vann Spa Madagaskar för 2 personer med exotiskt fruktfat från Sparadiset. Detta priset var kvällen 1:a pris. Ni skulle bara veta hur glad jag blev – Tokglad med andra ord.

IMG_E0287

Presentkort på Yogiboost vann jag också. Vilket superpris nu när sommaren är här och värmen ser ut att stanna kvar. Perfekt att ta med familjen och åka och mumsa glass eller frozenyoghurt.

lm5

Bokpaket med flera fina böcker och kärlek som tema från förlaget Lovereads. Sommaren är räddad nu blir det många lata dagar i hängmattan med någon av mina nya böcker.

IMG_E0332

Örhängen ”Hon” från ByMartinsdotter i rosa vann jag. Ulrica Martinsdotter designar samtliga smycken. Hon ritar bara smycken hon själv vill bära. För att visa vem jag är och vad jag står för – alla människors lika värde. Smycken att bära med stolthet och utan fördomar. Fantastiskt fina smycken. Jag är även sugen på detta fina halsband som visades under minglet.

IMG_E0227

Hairmist från Rapunzel of Sweden vann jag i den rosa doften. Dofta gott i håret är ju hur härligt som helst.

lm7

Två urfina scarfer från Lillster vann jag också. Den i orange med Hoppe Hare var min favorit. Hur charmiga som helst.

lm6

Goodiebags.

Eucerin gav oss en välfylld påse med flera fina produkter som sol skyddar mot solen. Annika lärde mig flera kloka råd och tips när det handlar om huden och solen.

IMG_E0334IMG_E0337

Glitter gav en härligt rosa kasse med massvis med roliga assocearer och borstar till håret. Tilda fick denna påsen för att hon är så förtjust i Glitter och att hon äter hårband. Tror knappt det finns någon som tappar bort hårband som vår dotter.

IMG_E0329IMG_E0331

Bruns Frisörer gav bort schampo och balsam. Jag blev helt toksåld på deras schampo doft med kokos och kardemumma. Ljuvlig!

lm8

Bonnierförlagen gav oss deras nya bok Kritgubben. En menskopp fick vi alla med oss hem från Flow cup. Nytt  för mig men jag ska absolut testa. Vi fick även med oss varsin påse med protein godis  Pandy Protein. Riktigt goda måste jag säga.

IMG_E0341

Så mycket fina produkter och fina goodiebags fick vi med oss hem.

Vill även tipsa om Susanna Falken Jewellery som fokuserar på att skapa vackra smycken som är allergivänliga med etiska material. Verkligen så mycket fina smycken.

Tack till alla.

Puss & Kram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 thoughts on “Vad fanns i alla goodiebags?

Add yours

 1. Men åh så mycket fina saker!!!
  Åh va jag önskar jag bodde i Sverige när jag ser sånna här roliga event!!!
  Men jag får nöja mig med att se på bilder 😉

  kram kram

 2. Grattis till alla fina grejer du vann ☺så glad för din skull. Å 😘lovely med de mysiga goodie bags åxå.

  Ha det bäst Kramiz MinikeGirl

 3. Grattis till sakerna! 🙂 Vad roligt med sådant där! Det som gör det ännu bättre är ju att du är nöjd så! 😀 Ha en underbar dag 🙂

 4. Vilket fint inlägg Kamilla!! Verkligen! Toppen! Tack!
  Svar: Tack själv oerhört roligt att du kom. Så himla roligt att få träffa dig igen. Ja vi är med så nyfikna på fotografens bilder såklart! Ingen optimal “fotomiljö” men vi hoppas på det bästa! Hoppas med vi ses snart igen!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: