I min egen takt.

Hej.

Idag har jag tagit det lugnt och pausat när jag verkligen känt att jag behövde det. Det är inte hela världen att bara halva gräsmattan på baksidan blev klippt. Jag latade mig mest efter att jag kom hem i förmiddags från min runda i skogen.

Skogen doftade så gott. Var så tyst och fridfull. Det märktes och kändes att jag inte tagit skogsrundan på ett par dagar nu plus min intensiva helg kändes i både kroppen och skallen. När det blir sådär är det viktigt att tänka om och göra allt i MIN egen takt.

IMG_E0315

Kikat runt lite extra i påsarna.

Tilda och jag har kikat i påsarna från i lördags. Ska bara fota alla gåvor och vinster så ska jag visa dem för er.

IMG_E0324

Sötnosar – Sov Gott.

Puss.

11 reaktioner till “I min egen takt.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: