Äntligen hemma.

Hej Hej.

Nu är jag hemma igen efter min mini weekend i Malmö. Malmö levererade mer än 110 kan jag säga. Tack Malmö för underbara dagar som innehöll allt. Borta bra men hemma bäst, det stämmer i alla fall på mig som är en hemma råtta som älskar äventyr. Attans vilken hemlängtan och superlängtan efter barnen jag hade i morse när jag vaknade. Det kom faktiskt några tårar. Jag saknade mina tre älskade barn så mycket där och då.

Det ordnade upp sig med mig när jag kom ner till LM gänget och vi åt en trevlig frukost tillsammans. Eventet igår var så roligt på alla sätt mer om det i ett annat inlägg. Tack snälla Linda och Katja för att jag fick komma.

Ett varv på stan hann jag med för att äta frozenyoghurt på Yogiboost där jag vann presentkort innan jag tog flygbussen ut till Sturup för att flyga hem. Ute på Sturup satt jag och åt lunch i lugn och ro. Suck… jag hade verkligen önskat att jag haft några pengar kvar på mitt Malmökonto så jag kunnat shoppa någon god parfym i taxfreebutiken, så blev det inte idag. Men jag hann tycka in mig på i vilken ordning jag ska önska mig nya parfymerna. Marc by Jacobs ligger fortfarande högt högt upp i ledningen fortfarande.

Känslan av att sätta mig i bilen med Wille och åka hemåt var så skön. Väl hemma blev det såklart några varv i trädgården. Nu väntar jag bara så hjärtat värker efter världens finaste dotter som varit i Helsingborg i helgen och tävlat. Tullinge tog en fin fin placering och gjorde bra ifrån sig.

Borta bra men hemma bäst.

IMG_E0293IMG_E0299IMG_E0300flygIMG_E0309

♥ Kram Kram ♥

3 thoughts on “Äntligen hemma.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: