LM EVENT på Scandic Triangeln.

Hej.

I lördags var det äntligen dags för Influencerminglet på Scandic Triangeln i Malmö med LM Event. Massor med influencers och 7 spännande företag fanns på plats. Många nya ansikten för mig. Några kände jag till innan. Det var roligt att få ett ansikte på dem och träffas in real life. Minglet var riktigt roligt och middagen var trevlig även om min soppa inte var någon höjdare alls. Lite trist var det trots allt att jag inte fick möta två bloggvänner som hade planerat att komma men fick förhinder av olika anledningar. Jag saknade er Jennifer och Christer – Hoppas att vi kan ses någon annanstans snart.

På minglet fick vi möta flera spännande företag där vi influencer kunde tävla om fin fina priser.

IMG_E0215

Bruns Frisörer Lund & MalmöStylade oss i håret med deras ekoprodukter.Jag blev helt såld på deras schampo med kokos och kardemumma.

lm8

Sparadiset – Gav oss massage. Jag vann kvällens 1:an pris vilket var från dem.Nu ska jag boka in Spa hos dem för två. Så himla glad blev jag för den fina vinsten.

IMG_E0267IMG_E0287

Salong Karisma – Salongen hade brynskola och vaxade brynen på dem som önskade.

IMG_E0263

Sixty Days – Visade upp sina snygga plagg och fina artwork. Toksnygga bilder som gav mig mycket ny inspiration.

Eucerin – Pratade hudvård och vikten av att använda sig av bra solprodukter. Jag fick många bra tips av Annika som även deltog på middagen.

IMG_E0245

TopVisible – Var på plats och lärde oss om flera bra tips när det handlar om marknadsföring på sociala medier. Flera tips anammade jag.

Haznes Photos – På plats för att föreviga vår dag var en fotograf från dem. Kommer bli kul att se hur han tolkade allt som hände under kvällen.

Alla vi inbjudna influencer lämnade minglet med välfyllda goodiebags. Jag visar innehållet i ett eget inlägg framöver. Vi fick så mycket fint med oss hem kan jag lova.

lm1

Vi som var kvar på middagen vann även andra superfina priser. Bästa av allt var att vi alla gick hem med flera priser. Middagen var riktigt trevlig trots att min soppa såg mycket godare ut än vad den var. Körvel har aldrig varit min grej tyvärr.

IMG_E0285IMG_E0283

I morse hade jag lilla julafton i sängen innan jag pallade mig ner till frukosten. Stort tack till både Katja och Linda som genomförde ett toppen event och en supertrevlig middag.

IMG_E0281

Tack för allt.

♥ Kramis ♥

 

 

 

 

14 thoughts on “LM EVENT på Scandic Triangeln.

Add yours

  1. Så roligt att få träffa dig IRL ☺️ Nästa gång kanske vi får ta oss upp till Stockholm 😉 kram!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: