Lite småsliten men det ska nog gå.

Halloj.

Snart vankas det event med LM event här på Scandic Triangeln i Malmö. Det ska bli super skoj. Men jag måste erkänna att jag är lite småsliten efter de dagar som jag haft här nere i Malmö. Igår efter konserten när Ted gänget samlades för middag blev det mycket bus och glada skratt. Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Skönt att kunna lata sig på hotellet efter ett varv  på stan och följa dotterns gympatävling i Helsingborg i helgen via datorn. På plats men ändå en bit ifrån. Heja Tullinge!!!

12b

Malmö har verkligen levererat.

En runda på stan och en juice med i handen var precis vad jag behövde idag. Dags att fixa ordning mig.

12a

Ha en toppen dag.

Puss.

 

6 thoughts on “Lite småsliten men det ska nog gå.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: