Janne Schaffer möter Ted Gärdestad igen.

Tja Tja.

Sitter och väntar R som river konserten innan vi ska äta supersen middag. Idag såg jag konserten för andra gången. Konstigt att det kan låta så annorlunda fast det är samma koncept. Jag såg konserten ensam idag mellan två sällskap med lite äldre personer. Kvinnan bredvid på ena sidan var riktigt rolig och skämtade om den diggande mannen på min andra sida.

Moa Lignell var outstanding idag. När hon satt på pallen och spelade och sjöng var magiskt. Personerna i publiken nära mig var lyriska när de berömde Moa och Ted gänget.

11c11b

Vi hörs imorgon då det står Event på schemat.

Kramis.

9 thoughts on “Janne Schaffer möter Ted Gärdestad igen.

Add yours

  1. Vad är det för event du skall på? Åhhh det var alldeles för länge sen jag var på konsert. Skulle du rekommendera denna? Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: