Runt Runt i Malmö.

Tjingeling.

Nu har jag landat på hotellrummet efter att gått runt runt i Malmö utan mål känns det som. Jag har även hunnit med ett möte med ett företag om ett eventuellt samarbete ute på stan. Får se vad det kan leda till i framtiden, skönt att vi kunde flytta fram det några timmar. Som sagt jag har gått runt runt och hittat några guldkorn. Slottsskogen och det härliga cafét i parken. AB Småland är ett grönare livsstilskoncept där det oväntade möter det traditionella. I deras butik möts Heminteriör/ Vintage/ Mode/ Barn/ Växter/ Café/ Ateljévåning/ Inredningstjänster. Wao vilken plats väl värd ett besök. Imorgon har jag redan bestämt mig för en kaffe där innan det är dags på morgondagens event med LM event.

Leka hobbyfotograf är så himla roligt.

Planlöst utan något bestämt mål har jag vandrat runt runt i Malmö med kameran runt halsen och mobilkameran framme så jag kunde vara beredd om jag skulle se något som jag bara var tvungen att ta med mig i minnet.

IMG_E0157IMG_E0153IMG_E0189IMG_E0137IMG_E0129IMG_E0146IMG_E0141IMG_E0145IMG_E0151IMG_E0133

Ha en toppen dag.

Kramisar från mig ♥.

 

2 thoughts on “Runt Runt i Malmö.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: