Kaffe i solen på Zetas.

Tjingeling.

Man skulle kunna tro att jag kopierar första raderna dag efter dag men så är inte fallet. Vi har fantastiskt sommarväder här i Stockholm med omnejd. I morse stod lite blogg fix på schemat. Innan det blev tajt med tiden för att kasta mig in i duschen och åka mot Zetas för att ta en fika i solen.

Kaffe i solen på Zetas.

Det var visst många som tänkte som Sanna och jag att det skulle vara mysigt med en kaffe i solen på trädgårdscafét på Zetas.  Zetas är verkligen en underbar plats att besöka. Det spelar ingen roll om man inte vill fika, äta lunch eller ta en kaffe. Zetas har underbar handelsträdgård med hur mycket växter som helst och trädgårdsprodukter. Lite som ett drömland för trädgårdsnördar som jag. Det är verkligen svårt att åka hem utan någon spännande växt eller vackert ting.

IMG_E0074IMG_E0077IMG_E0078IMG_E0079

Vi hörs och ses snart igen.

Puss.

 

 

2 thoughts on “Kaffe i solen på Zetas.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: