Helt utblåst i skallen.

Hej.

Jag är så trött i skallen idag. Tre möten via telefon på två dagar har varit alldeles för mycket för min trötta hjärna. Som om det inte vore nog med det nej nej  nej för jag ska ju städa, fixa, tvätta, packa och planera allt inför kommande helg då jag åker till Malmö med R. R är på turne och T ska till Helsingborg på gympatävling, M ska skjutsas till och från träningarna. Känns som det är ett pusslande med alldeles för många bitar att ha koll på och lösa.

Stressen är på topp och jag mår hur illa som helst. Det är ju så det känns nu för tiden att tankarna åker flipperspel i skallen och ingen går att fånga in. Helt utblåst i skallen skulle man kunna säga. Hur ska jag få ihop allt när jag knappt orkar stå på benen? Precis som min psykolog, coacher och läkare säger – Ditt liv är för tufft för dig Kamilla. Kunde inte sagt det bättre själv. Jag är fullt medveten om min situation men jag kan inte göra mer än att pausa, bromsa in och göra det som ligger högst upp på listan. Suck vad jag gnäller men ibland måste jag få spy lite över att inte orka med allt. Mina randiga dagar fortsätter – men skam den som ger sig jag ser ljuset, snart ska min väg inte vara så krokig längre.

9maja9majb

11b

Puss & KRAM.

9 thoughts on “Helt utblåst i skallen.

Add yours

  1. Du gör det väldigt bra som försöker och jag tycker absolut att du ska få klaga, ibland måste man göra det. Försök komma på något bra sätt så du inte behöver stressa lika mycket! Kram på dig!!

  2. Så otroligt fina bilder på dig <3 Det bästa med bloggandet att man faktiskt får skriva precis hur man känner och mår för stunden lite som terapi 😊 Kram

  3. Klart man måste få klaga!!
    Din blogg och dina regler, här får du skriva precis vad du vill 🙂

    Hoppas att du får det bra på resan ändå trots stressen nu innan ❤️

    Kram kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: