Kaffelyx med nyrostat kaffe.

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kafferosteriet Koppar AB”.

Godmorgon.

Kan ni gissa vad jag fick i brevlådan igår? Jo mitt kaffebrev från Kafferosteriet Koppar AB låg i lådan och väntade på mig. Det är nästan lite för bra för att vara sant. Kaffet rostades i måndags och maldes för att sedan komma i mitt kaffebrev hem till mig. Redan igår kväll bryggde jag en kanna så att R och jag kunde provsmaka.

Kaffelyx.

Jag har verkligen kaffelyx just nu när jag sitter med frukosten och en nybryggd kanna kaffe bredvid mig. Smaken på mitt kaffe Bryggkaffe NR2 Ekologiskt Mellanrost har en fyllig och balanserad smak med inslag av frukt och toner av choklad, karamell, och söt nötighet är så gott. Jag valde ett så gott kaffe. Det är så lyxigt, jag tycker att alla ska kunna njuta av Sveriges färskaste ekologiska kaffe.

IMG_E0085IMG_E0099

Direkt till dörren.

Bara dagar efter att Koppar rostat har du kaffet i din brevlåda! Genom dem kan man vara säker på att alltid dricka färskrostat kaffe. Det går att välja mellan:

 • Prenumerera på kaffebrev.
 • Köpa nyrostat styckvis.
 • Ge bort kaffebrev eller prenumerationer.

Jag kommer garanterat börja prenumerera på kaffebrev. Att få paket direkt i sin brevlåda utan att behöva lösa ut dem på posten är rena drömmen tycker jag.

Alla andra kaffe älskare besök Kafferosteriet Koppar AB och tar er en egen titt på vad de erbjuder. Ni kommer inte bli besvikna.

bra

Kramis

 

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kafferosteriet Koppar AB”.

 

 

11 thoughts on “Kaffelyx med nyrostat kaffe.

Add yours

 1. Men åh så lyxigt!!!
  Är det något jag saknar så är det svenskt kaffe!!!

  Undra om de skickar utomlands 😉

  Är så OTROLIGT trött på snabbkaffe 🙁

  Kram kram

 2. Åh så himla gott med ”färskkaffe” Så smart tjänst!!!
  Svar: Åh eller hur, vi har ju planerat så länge nu och det skall bli rätt så skönt att det äntligen är dags 😉 Ses på lördag skall bli grymt kul!

 3. Härligt med lite vardagslyx! Det är dessa små stunder som förgyller livet så det är värt att lyxa till det ibland! 🙂 // Petra Elisabeth

 4. Vilken smart idé 😀 Dock dricker jag inte själv kaffe 😀 Men annars så hade jag kollat in detta 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: