Jag har blivit med ny bikini.

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Twilfit.se

Hej Hej.

Även idag strålar solen från en klarblå himmel här hemma. Så himla skönt. Jag blir så less på mig själv. Det är sommar och jag har ingen bikini att använda. Skönt på ett sätt då slipper jag ju bada vilket jag inte tycker är så roligt när vattnet är kallt. Men en bikini som funkar och jag kan ha när jag strosar runt här hemma måste jag ju bara ha en ny fin som jag verkligen tror funkar på mig. Två år i rad har jag köpt bikini hos Twilfit. De har varit både fina, bra och prisvärda så självklart började jag att leta inne hos dem.

Ett krav – inte enfärgad och mörk.

Valet var enkelt – somrig i  citronprint. Hur charmig bikini som helst. Skulle jag mot förmodan tröttna på den gula glada bikinin får jag väl plocka fram fjolårets svarta eller årets dess för innan som var mörkblå. Jag blev helt såld på mönstret – gula fina citroner är så fin fint. Har ni hittat era badkläder för året ännu? Om inte kika in hos Twilfit de har ett stort utbud som passar de flesta.

twilt

1. Hittar ni – HÄR.

2. Hittar ni – HÄR.

bra

 

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Twilfit.se

 

5 thoughts on “Jag har blivit med ny bikini.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: