Visst låter det som att jag är på G.

Hej Hopp!

Mår ni bra mina fina bloggisar? Jag mår bra men är lite små trött. Min tisdag har mest bestått av en massa pratande i telefon och så har jag haft två videosamtal som kanske kan vara något spännande för min framtid. Hur som helst så var det mina första videosamtal i denna form, tidigare har jag ju gått i skolan på distans och haft lektioner i distansrum och sånt. Det tar verkligen en massa energi och ork att försöka verka klok och smart vilket jag var lite tvungen till idag. När jag ändå redan pratar om spännande möten om framtiden så har jag ett videomöte även imorgon eftermiddag vilket verkligen ska bli spännande. Visst låter det som att jag är på G. Så är inte fallet men för stunden får jag vara lite  närmre mina mål.

Återhämtning och Egentid A och O för min hälsa.

Efter alla mina samtal idag var det så skönt att kunna landa i solstolen med en ljudbok i öronen. Att lyssna på ljudböcker är sommar för mig det är lite det som är min grej att hänga ute i trädgården eller i solstolen med en bra ljudbok i öronen.

Till sist efter körningarna på barnen satte jag mig på trappan med en god kaffe och bara va medan Wille tvättade bilarna. Hur skönt som helst inga måsten bara livet  och jag.

IMG_E0070

Ha en toppen kväll.

Puss & Kram.

 

 

12 thoughts on “Visst låter det som att jag är på G.

Add yours

  1. Roligt att det går bra. Så länge det går framåt o man sakta men säkert når sina mål. Skönt med sol 😍😍 ha en fin dag.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: