Jag har levt livet idag.

Hej Hej.

Har ni haft en bra sommardag idag? Visst låter det lite galet att säga sommar men det har verkligen varit sommar här i Stockholm idag. Helt underbart. Efter en del hemma fix i förmiddags gick jag ner till stationen och åkte in mot stan. På mitt schema idag stod att fixa nytt körkort eller förnya det heter det visst. Det är så smidigt att åka in till Transportstyrelsen i city och fota sig i deras fotobås och sedan skriva en autograf, nu är det bara att  vänta på att nya körkortet ska komma.

Inne på Transportstyrelsen mötte jag mina gamla elever eller de är kanske mina ff till min anställning går ut. Måste säga att det var svårt att fota sig inne i fotobåset med en tår i ögat. Kramkalas och många fina ord från dem alla, ja jag säger alla när det satt 10 elever från Praktiska och jag har eller har haft dem alla på bänkarna. Två elever skulle skriva teoriprov. Attans Amalia vad de är fina alla elever – jag tycker så mycket om dem alla. Jag fick frågan av min läkare på ett möte med arbetsgivare vad det är som gör att barnen / eleverna tyr sig så mycket till mig. Jag hade inget svar men det hade chefen.

Kamilla har en människosyn som sträcker sig över det vanliga och tror på att alla har sin egen förmåga. Hon tror även på att sunda goda relationer mellan lärare och elever / barn är a och o för att få elever att växa och utvecklas.”  Tack för de fina orden de värmde i hjärtat. Nog om det – Jag har levt livet idag.

Jag har levt livet idag.

Vilken dag jag haft idag förutom tågstopp på Pendeln men det är det ju alltid så inget undantag. Sommar och strålande sol och bara jag med mig själv. Efter körkortsfixet bjöd jag mig själv på lunch på Noodle Mama. Lunchen var helt okej. Säkert för att jag var inställd på Red Curry men den var slut så jag fick ta någon annan.

IMG_E0037IMG_E0038

Från rosa himmel till rosa hav.

Därefter gick jag bort mot Kungsan. För någon vecka sedan var alla träden rosa nu är hela marken täckt av nedfallna rosa bland. Det är verkligen ett skådespel som ske i Kungsträdgården så här års. Fullt av folk idag och massvis med turister. Såklart de vill se och ta del av den magi som vi Stockholmare upplever i Kungsan nu på våren när Körsbärsblommorna står i full blom.

IMG_E0044IMG_E0045

Längs Strandvägen.

Jag gick vidare bort till Strandvägen, köpte med mig en god kaffe och en mjukglass med nötkross och satte mig i solen på en av solbryggorna längs Strandvägen med många många fler än jag. Helt underbart att ta av sig både skor och strumpor och låta fötterna hänga över kanten. Vilken energiboost! Jag har sagt det såå många gånger men jag är kär i Stockholm på riktigt.

IMG_E0048IMG_E0051IMG_E0054IMG_E0057

Mupp möte på Brageé.

Innan det var dags att åka hemåt igen var det gruppmöte på Brageé. Det var så roligt att träffa alla igen. Några saknades men de ska må bra och förhoppningsvis får jag träffa dem nästa gång.

Nu sitter jag här i soffan och försöker att samla ihop mig ikväll.

Sov gott.

Kramis.

19 thoughts on “Jag har levt livet idag.

Add yours

  1. Låter som en fantastisk dag! Jag och killen var ute i flera timmar och fotade och bara njöt av vädret 🙂

  2. Mjukglass är aldrig fel 🤩 och ja de är verkligen sommar ute nu, här hemma hade vi 20 grader vid halv 10 imorse 🤩👍

Kommentera

Up ↑

%d