Visit Malmö – Vad ska jag göra?

Hej.

På torsdag åker jag ner för en helg i Malmö med R och Ted gänget, event för min del och mycket egentid. Vackert väder ska vi ju få i hela landet vilket är skönt. För min del var det länge sedan jag var i Malmö. Minns att jag varit där på någon hockeyturnering och ute i Limhamn på cross men innan dess är det nog sommaren mellan 8 – 9an.

Hua hua vad länge sedan minns att jag och syster smet från mor och far (eller åkte in till city själva) och gick runt i Malmö och rökte Camel cigaretter. Det var sååå länge sedan. Nu är det dags för Malmö igen.

Visit Malmö – Vad ska jag göra?

Jag vill ha bra tips på bra kaffeställen, bästa bubbelbaren, fina sevärdigheter där jag kan leka hobbyfotograf. Tips som jag redan fått är fika på Bagaren och Bonden och Kaffebaren på Möllan, någon annan som varit där?

malmööö

Ha en toppen dag alla Sötnosar.

Kram Kram.

 

16 thoughts on “Visit Malmö – Vad ska jag göra?

Add yours

  1. Tycker du ska besöka the english shop den brukar jag själv besöka när jag är där nere, kommer självklart göra det igen nu 🙂

  2. BO01 och Turning Torso medans det fortfarande är nordens högsta torn sen kommer Karlatornet och tar över 😉
    Svar: Så himla roligt Kamilla att du hakar på bloggkärleken även denna gången 🙂 Alla hjärtans dag var ju sist gång, så detta var på tiden!

  3. Åh vad skoj! Jag bor bara drygt 1.5h från Malmö 🙈 När jag är där så är Emporia (köpcenter) en självklarhet. Men är ju så mysigt att gå längs hamnen också!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: