Total Lycka – Jag fick mitt bubbel!

Godmorgon.

Vilken lycka när jag såg en av mina små bubbelflaskor på ena hyllan i kylen i garaget igår. Jippi! Jag fick mitt fredagsbubbel. Tänkte på att när man finner något som man inte förväntar sig såsom smågodis kvar och gott sådant i godisskålen kvar dagen efter, eller ostbågar kvar då är de allra godast. Lite så var känslan när jag korkade upp min lilla flaska medan jag lagade middag igår kväll. Total Lycka med andra ord.

Perfekt storlek.

Inte bara perfekt smak utan helt lagom storlek på flaskan som räcker till två glas bubbel. Två glas räcker mer än väl för mig. Nu när sommaren är på igång tror jag allt att jag måste börja med även Fredagsbubbel och fira in helgen lite extra.

IMG_E9960

Vad har ni för lördagsplaner? Om jag orkar och får tag i cement tänkte jag provgjuta i betong idag.

Må så gott.

Kramis ♥

 

 

9 thoughts on “Total Lycka – Jag fick mitt bubbel!

Add yours

  1. Drack bubbel igår och åt ostbågar, gillar dock inte ostbågarna dagen efter:) trevlig lördag:)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: