Testagram boxen.

// Inlägg i samarbete med Testagram.se //

Hej.

I måndags hämtade jag ut månadens Testagram box. För mig är Testagram lyx och spänning. Jag får för en billig peng hem en ”present” varje månad  där jag får testa på nya produkter.

30b

Månadens box innehöll precis som vanligt några produkter som jag inte alls gillade och några som föll mig i smaken.

3

Aprilboxens guldkorn enligt mig är Topz ekologiska avsminkningservetter. De är mjuka och sköna, tar bort allt smink även vattenfast mascara plus att de doftar gott.

Nötcremen var minst lika god som när jag åt dem som barn. Det vore kul om de kom tillbaka igen. Saltå Havrekross var riktigt god att använda i sin gröt på morgonen men ställde för mycket krav. Havrekrosset skulle blötläggas över natten och gröten skulle småputtra i 20 minuter. Den tiden finns inte på morgonen mitt i veckan men gröten var riktigt mumsig med ett lite större tuggmotstånd.

Boxens floppar denna månad var Festis med päron och popcorn smak. Bara kombon lät skum vilket smaken vittnade om. Tror tyvärr inte på Festis nya satsning  med tre nya lekfulla Festis-smaker därav päron och popcorn var en.

// Inlägg i samarbete med Testagram.se //

Puss & Kram.

 

 

16 reaktioner till “Testagram boxen.

Lägg till

  1. Superkul att få chansen att testa dessa boxar för en billig peng, tillslut har man turen att kanske hitta nya favoriter. Har inte vågat mig på att testa festis med päron och popcornsmak och det verkar ju som att jag gjort rätt i att avstå 😉 Kram från mig ❤

    Gilla

  2. Får denna box hem utan att jag bett om det , helt skumt. Tycker oftast att deras innehåll är redigt kasst. Dock gillar både bonus sonen och dottern det väldigt mycket …

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: