Frågan är bara hur gör man då?

Hej.

Idag har jag haft en funderar DAG som jag kallar dem. Dagar när jag inte kommer många meter men samtidigt bara behöver få tänka och fundera på livet. Hur ska allt bli egentligen? Livet handlar om att upplevas istället för att överlevas. Hur gör man då? Funderar på att nu jäklar ska det bli en ny start på alla plan. Frågan är bara hur gör man då?

Jag får helt enkelt sätta mig ner och skriva av mig alla funderingar och börja bena ut vad som är vad och vilka vägar jag ska ta. Idag är jag låg men vem vet imorgon är en annan dag då jäklar tänker jag vara på G igen.

3maj1

Vilken himla tur att det fanns Nocco på ICA som livade upp mig medan jag väntade på att Marcel skulle träna klart.

Puss från mig.

7 thoughts on “Frågan är bara hur gör man då?

Add yours

  1. Man måste ha såna dagar också. Annars skulle inte de bra dagarna och de dagarna fulla av liv och energi kännas som de gör. Hoppas det känns bättre imorgon 🙂 // Petra Elisabeth

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: