Hokus Pokus – jag blev brunett.

Hej Hopp.

Det är faktiskt sant att jag är brunett nu. Tror knappt att det är sant själv men så är det och än så länge känns det riktigt bra. Hur som helst så åkte jag imorse den långa vägen ända bort till Ursvik för att fixa håret. Jag fick tips om salongen via en bloggvän som varit där och var toknöjd. Att gå till nya frisörer brukar jag annars tycka är lite små läskigt när det ändå är håret som ska fixas.

Höll på att gå knasigt.

Jag var ute i god tid och stod parkerad på bra plats. Däremot så fastnade min biljett först i automaten. Just i denna stunden var en och kanske ända gången jag ogillat att ha långa naglar. Efter ett antal försök med naglar, bilnyckel fick det bli plan B, att hitta en pinne på marken för att peta ut biljetten. Tror ni inte att P-vakterna körde förbi precis när jag stod där och fixade. Givetvis så stannade de till och frågade vad jag höll på med. När de precis var på väg ut ur sin bil fick jag ner min biljett. Tack för hjälpen lilla pinne!

Hokus Pokus – jag blev brunett.

Nästa grej idag som krävde lite extra av mig var att min frisör bara pratade engelska. Jag som inte alls är bekväm med att prata engelska. Gissa om jag verkligen fick skärpa till mig och vara lite modig. Sorry Wille men det var tur att inte du var med som är proffs i engelska för du hade skämts över din mammas dåliga språk. Men vet ni alla…jag klarade mig ganska bra och vårt samtal flöt på bra.

2ff2

Beauty4Life är en salong som flyttat in i nya fräscha lokaler. De utför flera olika behandlingar förutom frisör såsom permanent make-up, hårförlängning, keratin behandlingar (Kebelo system), naglar, lösfransar, soldusch och hudvård. Min frisör var super trevlig och noggrann måste jag säga. På salongen var det lugnt och skönt ingen stress – jag upplevde att kunderna var i trygga händer och deras behandlingar fick ta den tid de behövde. Dessutom så serverar de riktigt gott kaffe, vilket jag uppskattar mycket.

Då var jag brunett igen. Jag ville framför allt få bort de gula tonerna som jag fick förra gången jag färgade hårt. Frisören höll med mig om att den tonen skulle vi ta bort eftersom den inte riktigt stämde med min naturliga färg som syntes i hårbotten nu. Alternativet var att färga slingor vilket jag inte alls var sugen på. Jag valde den mörkaste nyansen precis innan man blir brun brun som jag kallades färgen. Frisören tyckte vi skulle blanda de nyanserna eftersom jag har en guldig ton i min naturliga färg. Sagt och gjort så fick det bli…

2a2d2e2ff3

Tror ni att jag kommer trivas som brunett?

Hoppas det i alla fall.

Ha det gott.

Kramis.

 

 

 

11 thoughts on “Hokus Pokus – jag blev brunett.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: