Photoshop, media kit och jag.

Godmorgon.

Tycker ni som jag att det känns som måndag idag? Idag ska jag äntligen till frisören och fixa mig lite finare förhoppningsvis. Det är alltid lite pirr i magen när man ska till frisören tycker jag. Håller tummarna för att det blir lite bättre än vad det är nu i alla fall.

Photoshop, mediakit och jag.

Efter att läst hos Linda om Media Kit satt jag och läste på om fördelar och nackdelar om varför man borde skaffa sig ett media kit. Sagt och gjort självklart så skulle även jag ha ett sådant. Många timmar framför photoshop blev det. Först var tanken att använda mig av någon av alla de mallar som finns på nätet men jag tyckte ingen passade mig och gjorde såklart min egen. Till slut blev jag ganska nöjd. Bilden blir mindre här eftersom den är sparad i PDF.

mediakit1

Mys och drömmar i växthuset.

Efter alla timmar med datorn i knäet var det så skönt att komma ut och fixa i växthuset. Jag får alltid nya planer och drömmar när jag sitter där ute på min lilla pall.

1a1b1c

Well Well, nu är det verkligen dags att ta och göra dag av denna onsdag.

Ha det toppen idag.

Puss & Kram.

12 thoughts on “Photoshop, media kit och jag.

Add yours

  1. Önskar jag kunde photshop så jag hade kunnat göra ett mediakit 🙂 Ska spåna och se om jag hittar något enklare program så jag med kan knåpa ihop ett 🙂

  2. Kul att knåpa ihop ett mediakit! Är nog bra att ha så all info finns lättillgänglig och snyggt presenterat. 🙂
    Lycka till hos frillan! 😀

  3. Åh det är alltid pirr i magen när man ska gå till frisören! Det finns ju alltid en risk att det inte blir bra haha! 😀 Hoppas det blir bra i alla fall och att du får en bra dag! 😀 // Petra Elisabeth

  4. Åh grymt Kamilla, bra jobbat!!!
    Svar: Hej där, hihi. Var inne och kikade på ditt. Det blev ju bra! Roligt att kunna tipsa lite! Så bra att kunna ha ett CV till bloggen!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: