Kryss i taket – tror knappt att det är sant.

Hej.

Vaknade av att regnet smattrade på fönsterrutorna. Inte alls vad jag tänkt och planerat för idag. Men men som det är sagt ”Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder”.

Trotsade regnet och tränade ändå.

När jag ändå vaknade med feeling för att träna lite och en PW i skogen så fick det bli av även om det regnade. PW med stövlar och regnjacka är ganska mysigt det också. Jag var så glad att jag tog både stövlar och regnjackan över för de jag mötte i spåret var riktigt blötta och såg lite ledsna ut till skillnad från mig. Det var så skönt att komma ut idag. Med stövlarna på kan man både gå i och hoppa i vattenpölarna. Så himla kul….Det är ju inte för inte som jag är förskollärare och en lekig, busig och påhittig sådan.

29a29e

På tal om något helt annat. Vilken himla tur att jag ska till frisören på onsdag. Jag ser ju inte klok ut, som en randig katt. Hua hua så hemskt.

Yogamattan framrullad.

Innan promisen rullade jag fram yogamattan och körde lite styrka ute på altanen. Attans så duktig jag kände mig när jag kom hem efter både styrkan och en PW i skogen. Heja mig idag!!!

29d29b29c

Ser ni att jag körde plankan? Kryss i taket – tror knappt att det är sant. Nu är jag på G.

Ha en fin söndag.

Puss & Kram .

8 thoughts on “Kryss i taket – tror knappt att det är sant.

Add yours

  1. Riktigt bra jobbat! Och dessutom att trotsa regnet. Här har vi hållit oss inne idag men fått väldigt mycket gjort ändå. Kram <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: