Schaffer möter Ted – Sol, vind och vatten.

Hej Hej.

Vi drog till Uppsala för att möta upp Robert och lyssna på Schaffer möter Ted turnégänget. Det blev verkligen snabba puckar för vår del. Tilda och jag var en snabbis i Skäris för hon skulle byta ett plagg och shoppade lite igen. När vi eller jag plötsligt kom på att det inte är så långt till Uppsala där Robert skulle spela ikväll. Så jag chansade och kollade med R om vi kunde få biljetter. Snabba ryck blev det efter Skärholmen. Hem och mumsa tacos innan vi åkte mot Uppsala.

Schaffer möter Ted – Sol, vind och vatten.

Konserten var riktigt bra när det handlade om sången och musiken. Däremot var vi nog många i publiken som tyckte att Janne Schaffers mellansnack var alldeles för långa. Ljuger inte om jag säger att mer än 50 % i publiken satt och fixade med sina telefoner när han höll låda. Alla tre sångarna har bra och fina nummer av Ted’s låtar. Ted ler nog i himlen tror jag.

29ted29ted129ted229ted329ted4

Sov Gott.

♥ Kramis ♥

 

 

9 thoughts on “Schaffer möter Ted – Sol, vind och vatten.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d