What a lovely day.

Hej Hej.

Förlåt Bloggen men idag har det inte funnits någon ork alls. Det är ju lite så med mig nu för tiden. Efter middagen idag bara tok dog jag och sov på soffan alldeles för länge. Men visst är det skönt när jag kan lyssna på kroppen och ta det så där lugnt som den eller jag behöver.

What a lovely day.

Såg den mest charmiga bilen som inte bara var dekorerad eller vad man nu säger om bilar som är pimpade på detta sättet när jag stod vid trafikljusen på väg att hämta hem gympatjejerna. Jag blev i hela hjärtat av texten på bilen framför. Tänk om jag skulle pimpa Chevan på liknande sätt. Vad skulle jag skriva på bakluckan då?

28a (1)

What a lovely day

Skön morgon ute i trädgården

Riktigt god middag

♥ Smågodis

♥ Gympatävling – suttit med datorn i knäet tillsammans med Tilda och hejat på hennes lag kompisar. Grymt bra kört idag Tullinge.

♥ Sovit på soffan

” Lördag gör jag ingenting ingenting ingenting” Så välbehövligt för mig idag. Imorgon tar jag nya tag igen.

28b

 ♥ KRAMIS

11 thoughts on “What a lovely day.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: