Spaaks fick stå för bullarna.

Hej.

Jag tror faktiskt inte att det har hänt på säkert tio års tid att jag varit i stan utan att tagit en kaffe. Idag hände det vilket inte alls var varken min eller vår tanke. Det bara blev så efter all shopping som Tilda skulle göra, lunchen och besöken i Kungsträdgården. Innan vi åkte hem skulle jag sprungit in på Espresso House och tagit med en kaffe. Men som vanligt var det knas med SL och tåget och stopp i trafiken. Då gäller det att vara på plats vid spåret när SL behagar köra ett tåg hem till oss. Suck vad det var hemskt på tåget hem utan kaffe. Besöka stan utan att ta en fika tänker jag inte göra igen på tio år. Det är ett som är säkert.

Spaaks fick stå för bullarna.

Vi smet in på Spaaks och köpte med oss bullar hem så vi kunde ta en god fredagsfika när vi kom hem. Det var länge sedan jag längtat så mycket efter kaffe och en god bulle. Spaaks kan verkligen baka gott. Vi har tur här i Tumba / Uttran som har dem i centrum.

27g27i27f27h

På fredagar måste han ju bara få en god Fredagsfika eller hur!

Ha det bäst.

Puss & Kram.

 

 

 

18 thoughts on “Spaaks fick stå för bullarna.

Add yours

  1. Jobbigt när tågen krånglar. Det är ju typiskt att det nästan är alla gånger man åker 😐 men gott med bulle och kaffe till slut 😀😀 // Petra Elisabeth

  2. Det såg ju ganska gott ut den fikan som blev av 😉 Man lär sig av misstagen. Fika när man är på stan är ju nästan heligt! 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: