Kungsan står i blom.

Hej Hopp.

Fredag hur skönt är inte det? Lyxade till det lite extra med morgonkaffet i sängen och datorn i knäet innan jag klev upp på riktigt. Shopping i stan och kika på alla vackra träd i Kungsträdgården stod på mitt schema. Från början var tanken att åka efter Tilda slutat skolan men hennes migrän ställde om det lite så när den släppt och hon vilat åkte vi in tidigare.

Kungsan står i blom.

Vädret idag var inte riktigt på topp för vackra foton vilket var lite trist för mig som verkligen sett fram emot att ta fina bilder. Så fick gick tillbaka och tog några bilder till när solen försökte komma igenom alla moln.

27regn8

Varning för alldeles för många bilder men jag vill verkligen ha med både de i grått väder och när solen kikade fram.

27regn127regn227regn327regn7

Kungsträdgårdens körsbärsträd i solsken.

Det behövs inte så många ord. Bilderna får tala sitt eget språk. Jag är mer än kär i min vackra stad, Stockholm.

27b27c27d27a

Vi hörs och ses.

Puss ♥.

9 thoughts on “Kungsan står i blom.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: