Fredagspresenten redan i kylen.

Godmorgon.

Vet ni vad, igår köpte jag redan min Fredagspresent – nämligen två små flaskor bubbel. Det måste garanterat vara en av de bättre fredagspresenterna på länge. Det är ju nästan så jag längtar redan nu tills i kväll när jag får bubbla liten stund.

Bästa Fredagspresenten väntar i kylen.

26xx26vv26hh

Nu väntar Kungsträdgårdens körsbärsblommor på mig.

Stackars T som vaknade med migrän tidigt imorse. Nu efter medicin och en stunds extra sömn får hon åka med mig tidigare in till stan. Tanken var att vi skulle åka in till stan när hon slutat skolan men vi åker om en stund istället så vi får det lite lugnare i stan. T ska köpa byxor har hon bestämt. Jag tänker äta mjukglass under körsbärsblommorna, idag blir det den riktiga mjukglassdagen.

12599005_429383340601965_1057866190_n

KRAMISAR ♥.

15 thoughts on “Fredagspresenten redan i kylen.

Add yours

  1. Åh så fina naglar du har!!!
    Och mjukglass.. åh va gott!!!
    Med Lakrits strössel eller krossade nötter… mums!!!

    Hoppas ni får en fin dag i stan!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: