Frisör kanske skulle passa?

Hej Hopp.

Undrar vem som är mest nöjd – kunden eller frisören Kamilla? Tilda har länge önskat att få gå till frisören och slinga eller färga sitt hår. Vilket tyvärr inte var så lätt då flera frisörer tycker att hon är för ung. 16 år verkar vara en magisk gräns. Till 16 är det långt när man bara ska fylla 12 i höst. Så just därför tog jag mod vid mig och visade på oanade färdigheter. Eller så snappade jag visst upp något av mina frisörkompisar som jag bodde med under första året på Barn och Ungdomsprogrammet i Kalmar. Jag köpte färgen efter Tildas önskemål och lekte frisör.

Min nya bana i livet frisör kanske???

Nej jag skulle inte passa som frisör. Det är alldeles för stillastående och samma dag ut och dag in. Men hobbyfrisör kanske jag borde lägga till på mitt CV, eller inte… Nog sagt om det slingorna blev så bra. Nöjd kund och ännu nöjdare frisör tror jag. Men attans vad jag blev skraj. Färgen skulle sitta i minst 25 minuter upp till 40. När klockan hade passerat 15 syntes redan en stor färgskillnad. Innan jag fått av slingmössan och sköljt ur färgen hade jag lite ont i magen. Jädrar vilken skillnad det var innan färgen var bortsköljd. Jag hann tänka många tankar där innan vi fick se resultatet kan jag säga. Lite i still med kosta vad det kosta vill nu när jag total förstört dotterns hår. Men som tur var det bara falskalarm, håret blev så jämnt och fint. Skönt att kunna pusta ut och att dottern blev nöjd.

26gg26sss26tt26yy

Vågar ni färga och tona håret själva hemma? Jag är verkligen super feg när det gäller att vara hemmafixare.

Kram på er alla ♥.

11 thoughts on “Frisör kanske skulle passa?

Add yours

  1. Men gud va fint det blev!!!
    Jag färgar nästan alltid håret själv hemma pga. frisörfobi. men för nån månad sen vågade jag ta mig till frissan i alla fall 🙂

    Kram kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: