Mina Syskon – Tag.

Godmorgon.

Tänkte börja denna torsdag med en kul syskon -tag som jag hittade på Blogglistor.se.

1. Hur många syskon har du? Jag har två yngre Cicci som är året yngre än mig och också bor här uppe i Stockholms området och Rickard som bor kvar i Nybro. Rulle som vi kallar honom är åtta år yngre än mig.

26

2. Vem är äldst/yngst? Jag är äldst, ett år äldre än syster och åtta år äldre än min bror.

3. Vad är bra och mindre bra med ditt/dina syskon? Cicci är ger sig aldrig och ibland så attans sur. Rulle är småbusig och envis som synden.

4. Roligaste/bästa minnet? Många minnen. En sak jag är stolt över eller var när jag var barn var att det var jag som lärde Rickard cykla utan stödhjul 2åe och 10 månader gammal. Till mammas förskräckelse skruvade jag bort Rulles stödhjul och sprang två varv runt kvarteret med honom tills han kunde själv.

Cicci och jag har ju vuxit upp tillsammans på ett annat sätt som vi är jämngamla. Flera minnen har vi tillsammans från vår tid som coopare. Det var tider det.

26a

5. Beskriv ditt/dina syskon med ett ord? Rickard – Egensinnad och Cicci – Envis.

6. Ett gemensamt barnminne tillsammans? Alla snökojor som vi byggde på hela framsidan som egna små samhällen. Vi var jämt ute i kojan om vi inte var och åkte slalom i backen nästgårds.

7. En sak som du kan göra som inte ditt/dina syskon inte kan göra? Jag kan sjunga den gåvan var det bara jag som fick efter vår pappa.

8. Visa oss en gammal syskonbild! Får bli en på syster och mig när vi var 5 och 4 år gamla.

26c

Må så gott.

Puss.

20 thoughts on “Mina Syskon – Tag.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: