Precis vad jag behövde.

Tjingeling.

Idag när jag var hos min psykolog fick jag mig en tankeställare som heter duga. Jag hann även med att göra några andra tester som jag brukar göra. För första gången känner jag att jag kan vara ärlig och mig själv hos psykologen, vilket är så skönt. Jag vågar släppa fram allt jag bär runt på. Jag fick som sagt en tankeställare men jag sparar den en stund. Känner att jag behöver gå ett varv till i skallen med de tankarna.

Paket, kaffe och en mumsbit i solen.

Visst är det alltid något speciellt att hämta ut paket. Det är nog därför jag är ett så stort fans av att handla online. Känslan av att öppna paket är lika häftig som att få julklappar och presenter på sin födelsedag. Dagens paket kom från Lyko med schampoo och en makeup creme från Clinique. Till dottern blev det ett silverschampoo som önskat.

25cc

Ljuvligt att solen kikade fram så jag kunde sitta ute i solen och smaka på de nya mini mumsbitarna som jag köpte hem idag. Lite som fyra olika sort av mini Magnum. Jag tycker att de var i lagom storlek, annars tycker jag att Magnus är för stora för mig. Dagens tips blir Ica´s Små mumsbitar.

25ee25ff

Kaffe och glass i solen var precis vad jag behövde idag. Små ljusglimtar som livar upp mig behövs verkligen idag.

25gg25dd

Dags att stänga mina blå innan kvällens körschema sätter igång.

Kramis.

 

18 thoughts on “Precis vad jag behövde.

Add yours

  1. Skönt att du börjar känna dig bekväm med psykologen 🙂

    Den där makeup krämen från Clinique, är det som en foundation? Är den täckande?

    Kram kram

    1. Den är en flytande foundation för kombinerad hud. Den tillför fukt, där det behövs och mattar samt absorberar överskottet av olja på hudens feta område. Ger en bra finish tycker jag.

  2. Bra att våga gå och prata med någon tyvärr är många rädda för det, förstår inte riktigt varför man är rädd men vi är alla olika. Jag älskar att lära känna mig själv och utvecklas och att förstå varför jag reagera som jag gör i vissa situationer. detta med coching, pykologi är otroligt intressant:) Kram modiga du:)

  3. Att öppna paket är lika roligt varje gång! Vare sig man får paket från andra eller om man köpt själv! Det är speciellt roligt när man glömt bort att man beställt något🙊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: