Söndagshäng här hemma.

Halloj.

Vi har varit ute fram tills nu. Gäller ju att passa på när det sägs bli sämre väder och regn nästa vecka. Jag har trädgårdsfixat precis som jag brukar göra en stund varje dag. Tilda har solat och hoppat på trampolinen. Wille åkte och hämtade Marre medan Tilda och jag satte igång grillen. Annars så blev det en kaffe med smågodiset som blev över igår för min del. Min energi är långt ifrån där den var i början av veckan så därför provar jag små kora stunder i görande utan stress eller press.

Söndagshäng här hemma.

22b22c22d22g22h

Tror minsann att jag behöver en dusch innan Tilda och jag åker på söndagsbio. Vi ska se ”Midnight Sun”. Jag har hört gott om den. En kärleksfilm på söndagskvällen tycker jag känns rätt. Hoppas att även vi kommer att tycka om filmen.

Vi hörs och ses.

Puss.

 

 

4 thoughts on “Söndagshäng här hemma.

Add yours

  1. Så himla härligt, vi har med varit ute hela dagen idag. Underbart!
    Svar: Ja så fräsch färg, kul att variera lite!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: