Biomys på söndagskvällen.

Hej Hej.

Jag avslutade veckan med att gå på bio med dottern. Vi såg ”Midnight Sun”. En fin kärlekshistoria. Några tårar föll faktiskt från mina kinder – jag är så blödig nu för tiden. Filmen var från 11 år och passade perfekt för mig och en blivande 12 åring. Det jag uppskattade med filmen var att denna kärlekshistoria inte blandade in en massa sex bara för att de blev kära och tjejen var döende. Filmen fick liksom behålla historien och kärleken på ett väldigt fint sätt. Bra avslut tyckte vi båda två.

Biomys på söndagskvällen.

22mm

22a

Ha det bäst – Nu kör jag ny vecka.

Puss & Kram.

8 thoughts on “Biomys på söndagskvällen.

Add yours

  1. Bio är så trevligt att går på, vi har en så lyxig och fin biograf här i Ronneby så det är en ren fröjd att titta på film i den.. Den här filmen har jag inte ens hört talas om :/

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: