Biomys på söndagskvällen.

Hej Hej.

Jag avslutade veckan med att gå på bio med dottern. Vi såg ”Midnight Sun”. En fin kärlekshistoria. Några tårar föll faktiskt från mina kinder – jag är så blödig nu för tiden. Filmen var från 11 år och passade perfekt för mig och en blivande 12 åring. Det jag uppskattade med filmen var att denna kärlekshistoria inte blandade in en massa sex bara för att de blev kära och tjejen var döende. Filmen fick liksom behålla historien och kärleken på ett väldigt fint sätt. Bra avslut tyckte vi båda två.

Biomys på söndagskvällen.

22mm

22a

Ha det bäst – Nu kör jag ny vecka.

Puss & Kram.

8 reaktioner till “Biomys på söndagskvällen.

Lägg till

  1. Bio är så trevligt att går på, vi har en så lyxig och fin biograf här i Ronneby så det är en ren fröjd att titta på film i den.. Den här filmen har jag inte ens hört talas om :/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: