Magi vid Uttransjön.

Godmorgon.

Mår ni bra? Jag har åkt på en vårförkylning och nyser och snorar, vilket är supertrist när jag hade tänkt roliga saker för helgen.Tänkte börja denna soliga söndagsmorgon med att visa de ända bilder som togs igår.

Solen gick ner vid Uttransjön.

Bara för att hitta på något hoppade Tilda och jag upp på cyklarna och åkte runt här där vi bor. Är det något som jag inte alls gör ofta nu är att cykla. När jag var barn och tonåring cyklade jag runt i Nybro hela dagarna. Det var frihet att ta mig fram på egen hand med vinden i håret. Marcel och William cyklade mycket när de var små men Tilda är yngre och uppvuxen på annan ort och med andra möjligheter. Tyvärr mycket mer utan cykeln.

Stannade till vid Uttransjön. Om vi hade tänkt till lite skulle vi tagit med oss dricka och lördagsgodis och suttit en stund på bryggan. Alltid lätt att vara efter klok.

21a21b21c21d

Ny dag och nya tag. Vad ska jag orka med och vad måste göras?

Hoppas ni alla får en bra söndag.

Puss & Kram.

 

10 reaktioner till “Magi vid Uttransjön.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: