Jag fuskade igår…

Tjenare.

Visst är det något speciellt med årets allra första. Det spelar liksom inte någon roll om det är snödroppen, grillen, glöggen, badet, eller kanske rent av första fikat på uteservering – för första är alltid speciellt. Igår checkade jag av två årets allra första tillsammans med dottern..

Missat utmaningen Vårtecken.

Jag har missat eller inte haft energin till Fotoutmaningen om Vårtecken som jag deltar i alla dagar denna veckan. Så detta får bli en kombo mellan vårtecken och årets allra första. Jag tror ni förstår. Såpbubblor och mjukglass med massor med nötkross – det är verkligen vår för mig. Egentligen så fuskade jag igår för årets första mjukglass tycker och tänker jag ska ätas i solen i Kungsträdgården. Så blev det inte då jag fuskade. Men vem har sagt att jag inte kan göra en favorit i repris på söndag om vi får feeling och åker in till stan?

20kk

Såpbubblor för att fira in våren.

Såpbubblor är väl magiskt. Så har jag tänkt sedan jag var barn. Jag och barnen har gjort egen bubblor i alla de former under årens lopp. Stora sega bubblor som virvlar iväg i vinden kan jag sitta och titta på hur länge som helst.

20d20e20f

Allt var inte sol igår.

Så tragiskt att Tim Bergling gick bort igår. Alldeles för ung. Satt i natt och kikade på dokumentären om honom. Det är med bestörtning som jag fick se vilken enorm press han levde under i alla dessa år. En enorm stjärna och talang, kanske världens största men och en människa med allt vad det innebär.

timb
Bilden är lånad – HÄR.

Tankarna går till hans nära anhöriga.

R.I.P

Kram Kram

 

15 thoughts on “Jag fuskade igår…

Add yours

  1. Det är verkligen något speciellt med just årets första, oavsett vad det är. Grillningen är helt klart min favorit 😍

  2. Super fina bilder! Håller med dig första är speciellt!! Helt tragiskt att vi har mist en ung stjärna😢💕

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: