Look at Me.

Hej Hopp.

Sitter med datorn i knäet och en Mojito med massvis med is i glaset. Efter några ganska bra dagar var min tanke att försöka öka göranden lite mer efter varje dag. Igår eftermiddag kändes det lång väg att kroppen och hela jag skrek – Jag var inte med helt enkelt. I natt sov jag inte många timmar men klev ändå upp när klockan ringde. Planen var från början att hinna göra ett ärende eller ta en kaffe med en vän i Farsta centrum innan jag skulle åka vidare mot Tyresö för att fixa naglarna hos bästa MalinMiss Elegance Sthlm. Jag var seg i morse och allt gick verkligen i slowmotion. Tur var väl det när dottern blev hemringd då hon och en kompis krockat med huvudena under en kull lek… Hur som helst så skulle naglarna fixas så Tilda fick följa med till Tyresö. Vi hann fixa ett batteri i en av mina klockor och äta lunch innan det var dags för nagelfixet. Dottern mår bara bra och är i skrivande stund på träning men bättre att ha koll på henne när en sådan krock inträffar.

20b

Look at Me.

Ibland när jag kommer till Malin har jag en plan och en hel bild av hur naglarna ska se ut. Så var det inte alls idag mer än att jag ville ha enkla och enfärgade i en och samma färg. På tal om något helt annat nagelfärger har ganska roliga namn, lite som travhästar om ni förstår vad jag menar. Om ett lack heter ”Look att Me” så är det självklart det lacket som jag ska köra på – Lätt som en plätt. Wao vilken knall fall korall rosa röd färg det blev. Helt galet precis som alltid men fina blev de precis som vanligt.

20jj20öö

Må så gott.

Puss Puss.

 

10 thoughts on “Look at Me.

Add yours

  1. Snygga naglar! Älskar sådana färger 🙂
    Ja det är riktigt nice att resa runt här borta, blev en spontare på tre månader som vi bokade en vecka innan vi drog 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: