Studenten närmar sig med stormsteg.

Hej Hej.

Tänk att min lilla William tar studenten nu i början av juni. Jag kan knappt förstå att han, vår lilla Puffen är vuxen och går ut gymnasiet. Det är helt galet om jag som mamma får tycka och tänka. För Wille väntar bara nya äventyr i livet men denna gången på egen hand. Visst kommer lilla mamma alltid finnas där alla dagar men nu är det William som styr.

Studentplakat – vilket ska vi välja?

Jag brukar alltid vara minst tre steg före med allt men inte denna gången. Vet faktiskt inte vad det är som bromsat mig. På något konstigt sätt så blir jag alltid tårfylld när jag ska göra sista valet med Williams studentplakat. Galet men jag blir så känslosam precis som nu. Älskade underbara lilla – stora unge vad jag älskar dig ♥. Tänk att jag hade äran att få bli din mamma. Mamma till den mest snälla, omtänksamma och ärliga som finns. Love you Wille allt och hela världen bara så du vet.

20a

Vilket tycker ni?

Svårt val som vi ändå måste ta idag. Wille själv är inte riktigt nöjd med bilden på sig själv. Men men det är inte allt man får bestämma bara för man fyllt 18 år. Utseendet på plakatet får du gärna vara med och rösta på William.

 

Ha nu en toppen fredag.

Kramis.

7 thoughts on “Studenten närmar sig med stormsteg.

Add yours

  1. Åh så spännande med studenten! Det är verkligen en språngbräda ut i vuxenlivet, så härligt! Jag röstar på den blåa för den känns mer studenten och diplom-aktig. Den andra känns mer som midsommar 🙂 // Petra Elisabeth

  2. Hej! Kikar in. Jag har också en William som tar studenten i år. Har även beställt plakat och det var inte helt lätt att välja foto, fanns ju så många jag ville välja liksom. Men nu är det gjort, och han har ingen aning om vad det blir haha….
    /Lisa
    http://www.majamyra.se

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: